2019-12-20
V předvánočním shonu a přípravách se konala výstava práce žáků Střední školy služeb, obchodu a gastronomie ve Smiřicích. Vánoční výstava a dny otevřených dveří se uskutečnily v pátek a sobotu 6. - 7. 12. 2019 ve Střední škole služeb, obchodu a gastronomie ve Smiřicích. Prezentace výrobků a služeb, které souvisí s časem Vánoc.
Celý článek...2019-12-15
Jablko, symbol Vánoc a zároveň symbol dobrého skutku, který VÝZKUMNÝ A ŠLECHTITELSKÝ ÚSTAV OVOCNÁŘSKÝ HOLOVOUSY.
Celý článek...2019-12-01
VÝZKUMNÝ A ŠLECHTITELSKÝ ÚSTAV OVOCNÁŘSKÝ HOLOVOUSY s.r.o. vydal v těchto dnech novou knihu s názvem Šlechtění ovoce v Holovousích, autor Lubor Zelený a kolektiv. Jedná se tedy o ucelenou monografii o šlechtění jádrovin a peckovin s popisem 97 odrůd původem z Holovous.
Celý článek...2019-11-26
Dne 21. 11. 2019 se ve Výzkumném a šlechtitelském ústavu ovocnářském v Holovousích konal Seminář pěstitelů ovoce, kterého se zúčastnilo přes 60 zájemců z odborné veřejnost.
Celý článek...2019-11-20
V pátek 15. 11. 2019 se konalo v Kongresovém centrum Aldis v Hradci Králové slavnostní vyhlášení soutěže FIRMA ŠKOLE A ŠKOLA FIRMĚ 2019. Soutěž je určena pro střední školy a firmy jako ocenění za jejich spolupráci a podporu při vzdělávání a odborné přípravě žáků. Nominaci vidíme jako ohodnocení spolupráce mezi VŠÚO a školou.
Celý článek...
Company executives
Ing. Tomáš Zmeškal
Ing. Jaroslav Vácha
Companions
Ing. Jan Blažek, CS c.
Ing. Josef Kosina, CS c.
Ing. Václav Ludvík
Ing. František Paprštein, CS c.
Jaroslav Muška
Ing. Radoslav Potůček
SEMPRA PRAHA a.s.
Company Supervisory Board
Ing. Josef Kosina
Mgr. Vladimír Samek
Mgr. Hana Vránová