čas | popis |
9:00 – 9:20 | Současná situace v pěstování třešní v ČR (Roman Chaloupka, OUČR) |
9:20 – 9:40 | Odrůdy třešní vyšlechtěné ve VŠUO (Pavol Suran, VŠUO) |
9:40 – 10:00 | Staré a krajové odrůdy třešní (Boris Krška, Jiří Kaplan, VŠUO) |
10:00 – 10:20 | Přehled podnoží pro třešně používaných v komerčních výsadbách (Jiří Kaplan, Radek Vávra, VŠUO) |
10:20 – 10: 40 | Přestávka |
10:40 – 11:00 | Stanovení bioaktivních látek ve třešních (Aneta Bílková, VŠUO) |
11:00 – 11:20 | Antioxidační látky ve třešních (Aleš Horna, RADANAL) |
11:20 – 11:40 | Strategie ochrany proti škůdcům v IPM a BIO produkci třešní (Vladan Falta, Biocont Laboratory) |
11:40 – 12:00 | Houbové choroby v ekologickém systému pěstování třešní (Radek Vávra, VŠUO) |
12:00 – 12:20 | Využití mykorhizy v ovocných sadech, vliv na růst stromů po výsadbě třešní (Aleš Látr, Symbiom) |
12:20 – 12:50 | Oběd formou bufetu |
12:50 – 13:50 | Návštěva biosadu třešní (Petr Kareš, ovocnářství Ostroměř) |
14.01.2025
Geschäftsführer der Gesellschaft
Dipl.-Ing. Tomáš Zmeškal
Dipl.-Ing. Jaroslav Vácha
Gesellschafter
Dipl.-Ing. Jan Blažek, CS c.
Dipl.-Ing. Josef Kosina, CS c.
Dipl.-Ing. Václav Ludvík
Dipl.-Ing. František Paprštein, CS
Jaroslav Muška
Dipl.-Ing. Radoslav Potůček
SEMPRA PRAHA a.s. (AG)
Aufsichtsrat der Gesellschaft
Dipl.-Ing. Josef Kosina
Mgr. Vladimír Samek
Mgr. Hana Vránová